Sofie Pedersen
Sofie Pedersen

Sofie er 25 år Hun blev i 2014 uddannet diplomtræner inden for fysisk træning ved Aalborg Sportshøjskole og er lærerstuderende ved siden af sit job som personlig træner.

Sofie har mange års erfaring med sport, herunder badminton, fodbold og lb, men har siden 2010 haft en stor interesse for styrketræning, og det var derfor naturligt at uddanne og specialisere sig inden for dette felt.

Sofie har efter endt uddannelse arbejdet et år på Aalborg Sportshøjskole, bl.a. med undervisning i styrketræning og som personlig træner på linjen målrettet træning.

“Som træner og coach har jeg fokus på at møde alle i øjenhøjde og med et godt samarbejde at skabe resultater i fællesskab. Det er vigtigt for mig at fokusere på at lave holdbare ændringer, der kan implementeres i hverdagen. At få en personlig træner er meget mere end bare træning, og jeg forsøger derfor at arbejde med mere end blot den træning, der foregår i træningscenteret. Jeg mener, at træning og resultater skal være langtidsholdbare og passe til det enkelte individ.

Uddannelser og certificeringer:
Diplomtræner inden for fysisk træning, DIF Coach 1, DIF Løbeinstruktr 1, DGI