Personlig træner
til vægttab for kvinder

Kæmper du med at tabe dig og holde vægttabet?

Du er kvinde, og du er i tvivl om hvordan du skal finde vejen til et varigt vægttab. De bedste værktøjer du har er mere træning, og mindre mad. Du har allerede prøvet at skære ned på kalorierne. Du har måske droppet morgenmaden som en del af den plan. Du føler dig træt, og din krop skriger efter søde ting.

På trods af din diæt og sult, føler du at dit vægttab er stillestående. Måske er din vægt ligefrem gået op i den sidste tid. Du er frustreret, og du ved ikke hvordan du skal kunne spise mindre end du gør nu, eller sætte mere tid af til træning.

Overvægt er ofte en konsekvens af dit valg af livsstil, kost, og en krop der måske har givet lidt op, overfor de forskellige diæter, og udsving i vægten du har været igennem de sidste år. Varigt vægttab kræver etablering af en livsstil, der understøtter dine mål og din situation. En livsstil som passer til dig og din hverdag, således at du kan holde den fremadrettet.

KONTAKT OS
 
 
 

Kortsigtede løsninger giver ikke langtidsholdbare resultater

Der er mange trends i fitness verdenen, og lige nu er trenden at tingene skal være holdbare. Planen skal passe til dig. Udfordringen for mange er at det hele ender lidt med at blive så forsigtigt, at der ikke rigtig sker noget. Det bliver så blødt at målsætningerne ikke bliver indfriet.

Så hvordan kombinerer du den holdbare løsning, med en model der passer til dig og din dagligdag? Som leverer de resultater du drømmer om? Hvordan undgår du at blive pakket ind i en bunke lyserødt vat, uden resultater, og med formaninger om at “forandrigen kommer når du er parat”, og “ting tager tid”?
 

Lad os hjælpe dig med dit vægttab!

Lad os hjælpe dig

Vi har erfaring fra 25.000 afholdte personlige træningstimer. Vi har erfaring med kvinder. Kvinder som også har et arbejde, familie, og en karriere at passe. Med erfaring en forståelse for din situation samt målsætninger, sammensætter vi et forløb, der er 100% tilpasset dig.

Randløv & Boesen tilbyder personlig træning på Østerbro og i København. Med vores kompetente og professionelle personlige trænere, får du de ideelle forudsætninger for et vægttab der varer ved.

Et resultatorienteret forløb kræver vilje og lyst til at forandre din livsstil. Vi stiller krav til dig, men de krav er tilpasset dine målsætninger, tiden der er afsat til projektet, og hvor motiveret du er. Vi leverer, men det skal du også.

Hvad kan du forvente?

Din egen personlige træner, der holder styr på dig igennem hele forløbet. Løbende coaching, og hjælp til implementering af alle livsstils ændringer. Kostvejledning, kostplaner, løbende justeret specifikt til dig og dine målsætninger. Træningsplanlægning, træningsprogrammer, og øvelser specielt sammensat udfra dine bevægelsesmæssige udfordringer, og kropslige målsætninger. Nogle af de mest engagerede, empatiske, og profesionelle personlige trænere du kan finde.

  • Løbende evaluering igennem hele forløbet, så vi kan sikre os, at du er på planen.
  • Fedttab/vægttab
  • Muskel- og styrkeopbygning
  • Forøget energiniveau
  • Forbedret helbredstilstand
  • En flottere fysik
  • Bedre kropskontrol og bevægelse

Hver træningssession varer ca. 50 min, og træningen foregår hos Randløv & Boesen.
Vi har badefaciliteter, håndklæder og vand til dig.

*Resultater kan variere fra person til person, og vi kan ikke garantere specifikke resultater.

Alle vore forløb er skræddersyet til den enkelte
Derfor er disse priser og planer vejledende
Træningsforløb kr. 9.600,- Træningsforløb kr. 32.400,-
KONTAKT MIG
4 uger x 3 sessions pr uge.12 x persolig træning.
Kostvejledning,
kostplaner,
fedtmålinger,
biosignatur,
coaching på livsstil + m.m.
16 uger x 3 sessions pr uge.48 x personlig træning.
Kostvejledning,
kostplaner,
fedtmålinger,
biosignatur,
coaching på livsstil + m.m.