Services

Kvinder2018-10-05T04:25:03+00:00

Kvinder

Personlig træner København
til vægttab for kvinder

Kæmper du med at tabe dig og holde vægttabet?

Du er kvinde, og du er i tvivl om hvordan du skal finde vejen til et varigt vægttab. De bedste værktøjer du har er mere træning, og mindre mad.

Du har allerede prøvet at skære ned på kalorierne. Du har måske droppet morgenmaden som en del af den plan. Du føler dig træt, og din krop skriger efter søde ting.

På trods af din diæt og sult, føler du at dit vægttab er stillestående. Måske er din vægt ligefrem gået op i den sidste tid. Du er frustreret, og du ved ikke hvordan du skal kunne spise mindre end du gør nu, eller sætte mere tid af til træning.

Overvægt er ofte en konsekvens af dit valg af livsstil, kost, og en krop der måske har givet lidt op, overfor de forskellige diæter, og udsving i vægten du har været igennem de sidste år. Varigt vægttab kræver etablering af en livsstil, der understøtter dine mål og din situation. En livsstil som passer til dig og din hverdag, således at du kan holde den fremadrettet.

KONTAKT OS

 

 

Hvorfor vi IKKE garanterer resultater.

Der er mange personlige trænere der garanterer resultater.

Grunden til at vi hos Randløv & Boesen ikke garanterer resultater er, at det kræver at du er villig til at lave ændringer i din nuværende livsstil.
At du er i stand til at starte med at ændre, ofte, meget gamle vaner.- og at du er i stand til at holde dem.
Vi kan ikke garantere at du magter opgaven !

Ofte ser vi at en klient har en masse motivation i starten af et forløb. De er i den fase hvor de har taget beslutningen om at nu er det nu! De er klar på at ændre deres liv.- Det holder ikke flere måneder af sig selv.

Det Randløv & Boesen KAN garantere, det er at vi støtter dig i hele den lange process det kan være at skulle ændre vaner. At vi har den erfaring der skal til for at sammen med dig løse udfordringerne så de giver mening i din virkelighed og hverdag.

Vi KAN garantere en meget personlig træningsoplevelse, et højt videns og erfarings niveau. Vi KAN garantere engegement i dig og dine resultater.

Du Kommer kun i mål hvis du kan ændre dine vaner.

Det garanterer vi.

 

Lad os hjælpe dig med dit vægttab!
Hvad kan du forvente?

Din egen personlige træner, der holder styr på dig igennem hele forløbet. Løbende coaching, og hjælp til implementering af alle livsstils ændringer.

Kostvejledning, kostplaner, løbende justeret specifikt til dig og dine målsætninger. Træningsplanlægning, træningsprogrammer, og øvelser specielt sammensat udfra dine bevægelsesmæssige udfordringer, og kropslige målsætninger.

Nogle af de mest engagerede, empatiske, og profesionelle personlige trænere du kan finde.

 • Løbende evaluering igennem hele forløbet, så vi kan sikre os, at du er på planen.
 • Fedttab/vægttab
 • Muskel- og styrkeopbygning
 • Forøget energiniveau
 • Forbedret helbredstilstand
 • En flottere fysik
 • Bedre kropskontrol og bevægelse

Hver træningssession varer ca. 50 min, og træningen foregår hos Randløv & Boesen.
Vi har badefaciliteter, håndklæder og vand til dig.

Stram op for kvinder

Kæmper du med de klassiske 5 kg kilo, der bare ikke vil af?

Har du skabet fuld at tøj du engang kunne passe? Måske du allerede træner, løber, eller dyrker motion, men resultaterne udebliver, og du kan ikke knække koden. Hvordan kommer du videre?

Hos Randløv & Boesen skræddersyer vi alle vores træningsforløb. Det betyder at du ikke bliver spist af med generiske kostplaner hvor det kun drejer sig om kalorie beregninger. Alt er 100% tilpasset dig med udgangspunkt i din historie, din nuværende situation, og dine målsætninger.

KONTAKT OS

Stram op forløbet kan i en periode kræve, at du lægger dine nuværende vaner markant om. Vi vil sideløbende med dine træningsprogrammer, uddanne dig, og give dig det fornødne værktøj således at du kan træne på egen hånd, under, og/eller efter endt træningsforløb. Selv om stram op forløbet er målrettet et lidt kortere tidsperspektiv, er det stadigvæk vigtigt at der fokuseres på hvordan du selv vedligeholder dine resultater, efterfølgende.

Kost og livsstil er vigtige elementer, og det kræver en fokuseret indsats fra din side.

Stram op er sidste skridt i dit vægttab!
Hvad kan du forvente?
 • Din egen personlige træner
 • Konstant coaching igennem hele forløbet
 • Løbende evaluering igennem hele forløbet, så vi sikre os at du er på planen.• Kost vejledning og kostplaner, der er passer til dig og dine målsætninger
 • Træningsprogrammer og øvelser specielt sammensat udfra dine bevægelsesmæssige udfordringer, og kropslige målsætninger• Fedttab/vægttab
 • Muskel- og styrkeopbygning
 • Forøget energiniveau• Forbedret helbredstilstand
 • En flottere fysik
 • Bedre kropskontrol og bevægelse

Et hårdt, sjovt, og lærerigt forløb, som giver dig de kropslige resultater du efterspørger.

Hver træningssession varer ca. 50 min, og træningen foregår hos Randløv & Boesen. Vi har badefaciliteter, håndklæder og vand til dig.