Personlig træning i København, Østerbro/Hellerup

Kvinder

Personlig træner København
til vægttab for kvinder

FORLØB 1: VÆGTTAB

Hvor mange gange har du smidt de samme kg, for så at tage dem på igen?

Du er kvinde og skal tabe dig +15 kg. Du har sikkert prøvet utallige kurer, og har ikke rigtigt kunne finde vej til et varigt vægttab. Du er i tvivl om hvad du skal. De bedste værktøjer du har er mere træning, og mindre mad.

Du har allerede prøvet at skære ned på kalorierne. Du har måske droppet morgenmaden som en del af den plan. Du føler dig træt, og din krop skriger efter søde ting.

På trods af din diæt og sult, føler du at dit vægttab er stillestående. Måske er din vægt ligefrem gået op i den sidste tid. Du er frustreret, og du ved ikke hvordan du skal kunne spise mindre end du gør nu, eller sætte mere tid af til træning.

Overvægt er ofte en konsekvens af dit valg af livsstil, kost, og en krop der måske har givet lidt op, overfor de forskellige diæter, og udsving i vægten du har været igennem de sidste år. Varigt vægttab kræver etablering af en livsstil, der understøtter dine mål og din situation. En livsstil som passer til dig og din hverdag, således at du kan holde den fremadrettet.

KONTAKT OS
Hvad kan du forvente?

Din egen personlige træner, der holder styr på dig igennem hele forløbet. Løbende coaching, og hjælp til implementering af alle livsstils ændringer.

Kostvejledning, kostplaner, løbende justeret specifikt til dig og dine målsætninger. Træningsplanlægning, træningsprogrammer, og øvelser specielt sammensat udfra dine bevægelsesmæssige udfordringer, og kropslige målsætninger.

Nogle af de mest engagerede, empatiske, og profesionelle personlige trænere du kan finde.

 • Løbende evaluering igennem hele forløbet, så vi kan sikre os, at du er på planen.
 • Fedttab/vægttab
 • Muskel- og styrkeopbygning
 • Forøget energiniveau
 • Forbedret helbredstilstand
 • En flottere fysik
 • Bedre kropskontrol og bevægelse

Hver træningssession varer ca. 60 min, og træningen foregår hos Randløv & Boesen.
Vi har badefaciliteter, håndklæder og vand til dig.

FORLØB 2: FEDTTAB OG MUSKELOPBYGNING

Kæmper du med de klassiske 5 kg kilo, der bare ikke vil af?

Har du skabet fuld at tøj du engang kunne passe? Måske du allerede træner, løber, eller dyrker motion, men resultaterne udebliver, og du kan ikke knække koden. Hvordan kommer du videre?

Hos Randløv & Boesen skræddersyer vi alle vores træningsforløb. Det betyder at du ikke bliver spist af med generiske kostplaner hvor det kun drejer sig om kalorie beregninger. Alt er 100% tilpasset dig med udgangspunkt i din historie, din nuværende situation, og dine målsætninger.

KONTAKT OS

Stram op forløbet kan i en periode kræve, at du lægger dine nuværende vaner markant om. Vi vil sideløbende med dine træningsprogrammer, uddanne dig, og give dig det fornødne værktøj således at du kan træne på egen hånd, under, og/eller efter endt træningsforløb. Selv om stram op forløbet er målrettet et lidt kortere tidsperspektiv, er det stadigvæk vigtigt at der fokuseres på hvordan du selv vedligeholder dine resultater, efterfølgende.

Kost og livsstil er vigtige elementer, og det kræver en fokuseret indsats fra din side.

Stram op er sidste skridt i dit vægttab!
Hvad kan du forvente?
 • Din egen personlige træner
 • Konstant coaching igennem hele forløbet
 • Løbende evaluering igennem hele forløbet, så vi sikre os at du er på planen.• Kost vejledning og kostplaner, der er passer til dig og dine målsætninger
 • Træningsprogrammer og øvelser specielt sammensat udfra dine bevægelsesmæssige udfordringer, og kropslige målsætninger• Fedttab/vægttab
 • Muskel- og styrkeopbygning
 • Forøget energiniveau• Forbedret helbredstilstand
 • En flottere fysik
 • Bedre kropskontrol og bevægelse

Et hårdt, sjovt, og lærerigt forløb, som giver dig de kropslige resultater du efterspørger.

Hver træningssession varer ca. 60 min, og træningen foregår hos Randløv & Boesen. Vi har badefaciliteter, håndklæder og vand til dig.

text………………..

text……………..

Resultater og testimonials fra kvinder, ligesom dig

text

Jeg tabte 42 kg på 6 måneder.
Jeg trænede 3 x pr. uge.

16 ugers vægttab. + 12 kg

2 mdrs. træning. Samlet vægttab 4 kg,
fedt % nede med næsten 4%.

Vægttab +20 kg på 16 uger

text

Og vi kan også hjælpe dig

Med vores erfaring, fra 25.000 afholdte træningstimer, står vi klar til at skræddersy et personligt træningsforløb der passer til dig og dine målsætninger.

Et forløb der passer dig

Hos os får du ikke kun personlig træning – Du får et komplet produkt, med træning, og kostvejledning på et meget højt niveau.
Holistisk tilgang, og langtidsholdbare løsninger, er nøgleord for os.
– Kombineret med hård træning, og fornuft.

VI LEVERER NOGET UNIKT – VELKOMMEN TIL FAMILIEN

Alt træning foregår i vores egne træningscentre. Det betyder at du ikke kommer til at blive forstyrret under din træning. Du kommer ikke til at skulle vente på at udstyr bliver ledigt. Fokus er på dig og dine resultater. Vores træningscentre er ligeså meget dit som vores.

HVORDAN FINDER JEG UD AF OM VI ER ET GODT MATCH ?
Du udfylder kontaktformularen på vores hjemmeside.
Før vi går i gang med et personligt træningsforløb, aftaler vi et uforpligtigende møde, hvor dine målsætninger bliver klarlagt.