Stram Op Damen

Jeg kontaktede Randløv og Boesen med to formål: Tabe mig 4-5 kg, øge min muskelmasse og lære at træne med vægte på egen hånd.

Søren Randløv gjorde et rigtig godt indtryk på første møde, hvor han gav sig god tid til at spørge ind til mine udfordringer/mål. Han talte mig ikke efter munden (jeg havde klart mine egne ideer med), men gav mig sit bud på, hvad der ville få mig i mål. I sit efterfølgende oplæg, anbefalede han Carl som min personlige træner og forsikrede mig om, at han ville være det helt rigtige match.

Min træner

Den kan siges kort: Da jeg mødte Carl fandt jeg ud af, at jeg fra nu af ikke behøver google noget om træning og kost længere. Jeg kan bare spørge Carl.

Den lidt mere uddybende udgave af min ubetingede begejstring for min træner lyder således: Carl har været en helt fantastisk træner/coach i dette forløb. Han har en stor erfaring med træning og en teoretisk ballast, der gør, at han er en meget tillidsvækkende og troværdig sparringpartner for en person som mig, der stiller mange spørgsmål. Han er også rigtig god til at supplere sin viden ved at gøre brug af de øvrige kompetencer hos sine kolleger hos Randløv og Boesen, hvilket skaber en væsentlig merværdi for mig som kunde. Carl udviser stor professionalisme, engagement og kompetence såvel fagligt som menneskeligt, og har gjort sig fortjent til min dybeste respekt. Han er god til at spørge ind, han lytter og er meget nærværende i sin tilgang. Han er altid til rådighed med et svar på sms, hvis jeg har spørgsmål eller tvivl, hvilket gør processen smidig og effektiv. Og så gør det jo heller ikke noget at han har humor. Så Carl har virkelig været den helt rigtige træner for mig.

Og – hvad med resultaterne?

Jeg har på 2,5 måned tabt mig 4 kg og har mindsket min fedtprocent med 6%. Jeg synes, jeg allerede nu har godt styr på at træne vægte på egen hånd inden for de programmer og rammer, Carl har udstukket. Træningen med Carl har givet mig en god fornemmelse for, hvor hårdt det skal føles, for at være hårdt nok og hvordan kroppen skal anvendes i øvelserne. Disse resultater er i sig selv meget tilfredsstillende og i tråd med mine mål for forløbet. Der har dog været en ekstra bonus ved forløbet: Jeg fået det meget bedre i min mave end jeg har haft det i årevis, hvor jeg har døjet med daglige smerter og oppustethed. Bedringen tilskriver jeg klart den kostsammensætning, Carl har rådgivet mig til og som jeg aldrig selv var nået frem til, på trods af at jeg i årevis har eksperimenteret med forskellige kostretninger.

Forløbet var meget intenst med 3 mødegange de første 5 uger, 1 gang om ugen i de efterfølgende 4 uger og nu mødes vi hver 14. dag, hvor vi måler fremgang, tilpasser kostplanen og finpudser træningsteknik. En rigtig god måde at få skabt hurtig fremgang og samtidig opleve, at man bliver mere og mere selvkørende.

Jeg kan kun give Randløv og Boesen (og min træner, som det vist tydeligt fremgår) min helt klare anbefaling.

2018-10-05T04:25:09+00:00

About the Author:

Læg en kommentar