*Resultater kan variere fra person til person

Maren Holm Larsen
Randløv Boesen & Kilstrup er et rart sted at komme og kan på det varmeste anbefales.
Maren Holm Larsen

Min datter Ida på 9år havde slået sin nakke, ryg og hoved da hun var blevet smidt af en hest. Samtidig havde hun en dårlig hæl som gjorde hun ikke kunne deltage i idræt og i det hele taget havde ondt når hun gik og løb. Lægen sagde det mindede om en hælspore og det krævede indlæg i sko samt helt ro. Da jeg selv havde stiftet bekendtskab med Z-Health pga. dårlig ryg var jeg ikke i tvivl om det også ville kunne hjælpe min datter.
Jeg var blevet anbefalet Frederik og tog derfor kontakt til ham.
Ida var der én gang i ca. en time og gik hjem derfra uden ondt i hælen! Vi fik nogen øvelser med hjem til nakke og ryg som hun minimum lavede en gang om dagen og som hun til dels stadig laver et par gange om ugen.
Ida har ikke haft ondt siden og jeg kan derfor varmt anbefale Z-Health.
Min søn Frederik på 5år var også en tur omkring Frederik Boesen.
Jeg kunne ikke helt sætte fingeren på hvad jeg mente var ”galt” med Frederik udover han rent motorisk ikke var alderstilsvarende. Lære at cykle, slå en kolbøtte, gribe en bold og lign. var ikke noget han kunne og han kunne heller ikke lide det.
(Han øverste nakkehvirvel satte sig fast under fødslen, og hans ryg var helt skæv. Motorisk kom han ikke så godt fra start)
Efter at have været forbi Frederik Boesen 2 gange har vi fået øvelser med hjem som træner hans balance og motorik. Han er begyndt at synes det er sjovt at bruge sin krop og bruger den meget mere nu end før vi kom forbi Frederik.
Jeg selv har haft ondt i mit ene knæ og kunne ikke komme ud på min sædvanlige løbeture. Jeg fik nogle rigtig gode øvelser af Frederik og kan nu løbe igen uden ondt i knæet.
Frederik har hele vejen været yderst professionel og Randløv Boesen & Kilstrup er et rart sted at komme og kan på det varmeste anbefales.