*Resultater kan variere fra person til person

Henrik Petersen
Start vægt kg. 97,6. Nuværende vægt 78,9
Henrik Petersen

I vinteren 2011/2012 blev jeg enig med mig selv om at jeg skulle gøre noget ved min skrantende form,og de mange kilo (fedt) der i årenes løb havde sneget sig ind på min krop, og ændret mit udseende radikalt i negativ retning.
Dråben der fik bægeret til at flyde over, var den morgen i starten af Januar 2012 hvor badevægten efter morgenbadet viste +100 kilo.
Med en alder på 56 og en kraftig overvægt, så var man jo godt på vej til en hjerte- karsygdom – eller en anden form for livsstilssygdom.

Jeg havde egentlig hele tiden gået og puslet med tanken om at ville finde et sted hvor man kunne få en personlig træning – Ikke bare den sædvanlige times rundvisning ved maskinerne, og så igang – nej en decideret personlig træner, der kunne være over mig hele tiden. Grunden til at det netop blev Randløv Boesen og Kilstrup, var en artikelserie i Børsen i efteråret 2011, hvor en fyr med nognelunde samme baggrund som mig selv (mange års usund levestil), var igennem et ’transformationsforløb’ med Søren Randløv. Jeg kontaktede Søren og var til indledede samtale i Marts måned, hvorefter jeg startede et 4 måneders forløb med Søren som personlig træner, med træning 3 x om ugen.

Allerede dag 1 bad Søren mig om at lægge kosten radikalt om, droppe ca. 80% af den kaffe jeg indtog om dagen, samt droppe de søde sager. Der skulle spises masser af kød, fisk og grøntsager – både morgen middag og aften, og samtidig skulle jeg tage både kost- og vitamintilskud. Hvidt brød er bandlyst. Alkohol skulle ned på et minimum, og det var vigtigt at man kom ind i en fornuftig søvnrutine. Med god opbakning hjemmefra, er det da heller ikke noget problem med kosten, og min kone er selv begyndt at spise i.h.t. rådene fra Søren. Aftensmaden tilrettelægges ofte sådan, at der er en god portion tilovers som man så kan spise til morgenmad eller frokost dagen efter.

Alt dette kræver en del selvdisciplin, men efter min mening er det egentlig ret simpelt. Man har selv valgt at gå ind i konceptet, og så ville man kun snyde sig selv, hvis man ’snyder’ på vægten.

I de 4 måneder jeg har trænet med Søren, har jeg hele tiden følt at han har 100% check på lige præcis det forløb jeg skal bruge. Jeg kan se at det ikke bare er en standardpakke der benyttes over for alle. Nej –træning og kost planlægges omhyggeligt og indviduelt per klient. Det føler jeg mig tryg ved. Der har været nogle småskavanker undervejs, men det har ikke hindret os i at træne. Søren har hele tiden et løsningsforslag til hvordan man skal tackle situationen.

En sidegevinst er også at nattesøvnen er blevet meget bedre, og fra pålidelig kilde lyder det, at den snorken der før var kendetegnende for mig, nu stort set er forsvundet.

Jeg var nok ikke kommet så langt, hvis ikke jeg havde følt, at jeg har en god ping pong med Søren. Ud over selve træningen og ikke mindst teknikkerne, så taler vi om alt og verdenssituationen vendes da også ofte imellem de forskellige træningsøvelser der indgår i en time.
Jeg har – i samråd med Søren – besluttet mig for at tage yderligere et 4 måneders forløb, med det formål at bygge mere muskelmasse på.
Jeg har anbefalet Randløv Boesen og Kilstrup til en af mine venner, der nu er startet i et lignende forløb som mig selv, og jeg vil ikke betænke mig på at anbefale det til andre. Det er nok den bedste investering i sig selv man kan gøre, da det jo ikke kun er nu og her – men i særdeleshed også for fremtiden. Hos Randløv Boesen og Kilstrup får man værktøjerne til at man kan få et liv med kvalitet, og så er det bare op til en selv at benytte disse værktøjer.

Stor tak til Søren og hans kumpaner herfra.