FAQ

Hvad hvis jeg er i dårlig form

Så har du det ligesom de fleste af vores klienter når de starter. Vi tager altid udgangspunkt i din nuværende form og bygger dig op derfra. Med andre ord så beder vi dig ikke om at løfte 200 kg eller ro 500 m på 1.29 min i det øjeblik du træder ind af døren.

Hvad hvis jeg har en skade?

Rigtig mange mennesker går rundt med små skavanker eller skader som ofte er blevet en del af deres hverdag. Når du går med noget længe nok, bliver det en vane. Vi screener altid alle klienter igennem bevægelser. Dermed sikrer vi os at træningen kan foregå uden smerter, og at vi kan bygge din krop og form op på den sikreste måde. – Hvis fundamentet ikke bliver fikset, styrter huset sammen på et tidspunkt.

Skal jeg selv varme op?

Det kommer an på hvem du er, og hvor langt i et forløb du er. I starten varmer vi op med dig. Der kan være specifikke øvelser for din mobilitet, eller der kan være øvelser der skal vække dit nervesystem. Omvendt jo mere erfaring du får, og jo bedre tilstand din krop kommer i. Jo bedre bliver du til at varme op selv. Det betyder at i takt med at din krop optimeres, kan den også klare længere træningspas. – Det giver ikke mening at betale os for at kigge på dig mens du sidder i romaskinen.

Jeg ved at i går meget op i at både kroppen og sindet følges ad. Betyder det at det er sådan noget hippie træning?

På ingen måde. Vi løfter tunge ting, og presser alle vores klienter. Men samtidig ved vi også nok om kroppen til ikke at negligere stress og søvn som en fundamental ting i et trænings forløb. Du kunne kalde det hård, holistisk træning.

Hvad hvis jeg kun har løbet og aldrig før har styrketrænet?

Ingen problemer der. Vi lærer dig alt det du har brug for for at kunne træne på en sikker og effektiv måde. Du bliver ikke bare i stand til at træne med os, du får også udvidet din værktøjskasse således at du bliver i stand til at træne på egen hånd.

Laver I også kostplaner til mig?

Vi laver ikke bare kostplaner. Vi hjælper dig også med at implementere ændringerne, og guide dig i hvordan de bliver til vaner. Vi hjælper dig med at navigere i alle de forskellige kostråd, kure, og diæter der er, således at du ikke skal spekulere mere over hvad der virker, og kun fokusere på hvad der virker for dig. – på en overskuelig måde.

Kan jeg selv komme på egen hånd og træne i jeres træningscentre?

Vores private træningscentre er forbeholdt vores klienter. Vores erfaring siger at fokus, ro, og færre mennesker på gulvet ad gangen giver de bedste rammer for en god trænings oplevelse. Derfor oplever du kun vores trænere med deres klienter på gulvet.

Betaling

Vi fremsender elektronisk faktura via vores regnskabssystem. Du er velkommen til at betale hele forløbet på en gang, eller betale i rater, afhængig af dine ønsker.

Aflysning af time

Ved aflysning mere end 24 timer før din time, kan du få den flyttet til et senere tidspunkt. Ved aflysning mindre end 24 timer før din time, kan du ikke få timen flyttet og den er derfor gået tabt.

Træningstimen

En personlig træningstime varer fra 50-60 min. Timerne varierer i forhold til hvilket niveau du er på, samt hvad din krop kan klare. Vi sørger for vand og håndklæder undervejs. Den personlige træning foregår i altid i vores lokaler på Gartnerivej (Hellerup/Østerbro) eller Amaliegade (København K).