*Resultater kan variere fra person til person

Danny Khan Hofflund
Jeg startede fredag d. 1. februar hos jer, og den officielle indvejning sagde 121,3 kilo.
Danny Khan Hofflund

Kort sagt har jeg fået en meget større livskvalitet, allerede her halvvejs i første forløb. Men jeg har også fået en rigtig god sparring omkring ændring af vaner, og især min søvn er blevet opprioriteret mens især mit TV forbrug er blevet nedprioriteret. Mit energiniveau og overskud i hverdagen er steget markant, og jeg føler mig sundere. Jeg kan mærke at der er masser plads til yderligere forbedringer så motivationen er høj.

Jeg oplever en ro og et fokus på træningen fra alle der er tilstede i centeret. Helt centralt er også følelsen af, at hver øvelse giver mig det maksimale udbytte og er meget effektivt fordi Dennis overvåger og retter ind løbende – og presser mig på de helt rigtige tidspunkter. En ting der har overrasket mig utroligt positivt er det fokus der også er på bevægelse, hvilket jeg slet ikke havde i tankerne da jeg tænkte træning. At lægge sig på gulvet og rulle rundt og rejse sig – gå på hug eller alle fire. Det har udfordret mig meget, men det er fantastisk at begynde at bruge sin krop igen!

Jeg ledte efter en seriøs løsning der kunne hjælpe mig, og følgende fakta var afgørende:

– I stiller krav til jeres klienter

– I kræver minimum 90 dages commitment

– Jeres klienter er 100% i fokus og er de eneste der har adgang til jeres faciliteter.

– Det var muligt at få indblik i andre klienters resultater

Mine forventninger er mere end 100% indfriede og jeg kan kun give jer min allerbedste anbefaling!