*Resultater kan variere fra person til person

Claus Allerup, 36 selvstændig
Start vægt: kg. 88,1 Start fedt %, 28%. Slut vægt: kg. Kg 75 Slut fedt % 13,4%

Claus Allerup, 36 selvstændig

På briksen hos min body-sds-terapeut, fik jeg spørgsmålet: ”er det ikke på tide, at du kommer i form – jeg kender én der kan ændre dit liv på tre måneder?”.

Jeg gik tænkeboks i nogle uger og nærstuderede hjemmesiden og ærligt sagt, så hamrede mit hjerte løs, da jeg kort tid efter tog mod til mig, greb telefonen og ringede.

Men kun to dage efter opkaldet sad jeg på briksen hos Søren, som min body-sds-terapeut havde anbefalet, og en time efter mødet med Søren gik jeg derfra med skælvende knæ og kosttilskud i lange baner og tænkte: ”dette klarer jeg ALDRIG!”.

I mange år havde jeg forsømt mig selv og brugt nemme løsninger og spist masser af kulhydrater, sukker og ikke så meget andet, hvilket førte til stress, overvægt, dårlig søvn, hovedpine, manglende energi, dårlig kondition og en krop der opførte sig som om den var tudsegammel og ved at falde fra hinanden.

Jeg tog hul på 90 dage med Sørens ”forvandlings”-program – og hold da helt op, hvor mærkede jeg hurtigt en forskel.

For det første var min motivation i top fra dag 1 – for det andet blev mine dårlige madvaner erstattet med masser af proteiner, kød, æg og grøntsager og for det tredje raslede kiloene af mig hurtigere end jeg havde turdet drømme om.

Træningen var hård, sjov og udfordrende og der var dage, hvor jeg ønskede kettelbell, boxjump og dips hen hvor peberet gror – men ikke én dag fik jeg lyst til at droppe træningen!

For det virkede det sgu! Kort tid inde i forløbet mærkede jeg en markant bedre kondition, så at fedtprocenten dalede hastigt samtidig med at min muskelmasse stødt og roligt blev større og større.

Randløv Boesen & Kilstrup har sørget for at jeg har nået mine foreløbige mål; nemlig at komme i form og få et helt nyt forhold til ernæring.

De resultater, som Søren og jeg har skabt i fællesskab er fantastiske.

Nu spørger mig selv om jeg er nået helt i mål? Om jeg skal ligne et ”vaskebræt” eller om det bare er en forestilling jeg har, som hverken er realistisk eller betydningsfuld? Mens jeg tænker, fortsætter jeg i hvert fald træningen, for det kommer aldrig skidt tilbage.

De penge jeg har brugt på dette træningsprogram er de bedste penge jeg nogensinde har brugt på mig selv og jeg har endda – som den dedikerede fan jeg er blevet – fået et par venner med på ”vognen”. Det er hver en krone og tåre værd og jeg fortryder ikke ét sekund, ét minut eller én time, jeg har brugt.

Hvis du vil have et sundt liv og holde motivationen til at holde dig selv vedlige, skal du vælge Randløv Boesen & Kilstrup. De sætter fokus på alle kroppens funktioner i dagligdagen, i kosten, i træningen og kommer hele vejen rundt og helt ind i dit hjerte.

Søren: Tak for at du har ændret mit liv.

I er de bedste!