*Resultater kan variere fra person til person

Christina Petersen
4 mdrs. biosignatur. Start: kg. 70,5 og fedt 22,4%. Slut: kg. 64,6 og fedt 16,6%.
Christina Petersen

Start: kg. 70,5 og fedt 22,4%
Slut: kg. 64,6 og fedt 16,6%

Jeg har altid gået at være utilfreds med min vægt, og har aldrig været tilfreds med mit udseende.

Jeg valgte at kontakte Randløv, Boesen og Kilstrup, da min far Henrik Petersen, havde opnået utrolige resultater både med vægttab samt muskelopbygning.

Jeg kom i kontakt med Søren, som er utrolig engageret og passioneret i sit arbejde, og det var/er utrolig rart, så man føler at man får den helt rigtige vejledning.

Min kostplan bestod, meget enkelt af, 700 gram kød om dagen + grøntsager, 30 gram kulhydrat. Hver uge fik jeg dog lov til en Cheat-dag. Yderligere fik jeg en række kosttilskud, som jeg skulle indtage.

Så det prøvede jeg, og det har nu efter 4 MDR givet resultater.

Jeg er meget glad, er begyndt at kunne se mig selv i spejlet og synes jeg selv ser godt ud, og det er det vigtigste for mig. Er stadig ikke helt tilfreds, så har valgt at fortsætte mit forløb 3 mdr. Mere.

Jeg har ændret hele min livstil, og det er super fedt. Lidt sjovt nogen gange, når folk de ser, hvor meget mad jeg egentlig spiser, men mad skal der sgu til for at tabe sig. Nogen gange til sociale arrangementer må man sige nej tak, og folk er forståelige overfor situationen, da de også kan se hvilke transformation jeg har gennemgået.

Jeg træner desværre ikke hos Randløv, Boesen og Kilstrup, men træner selv, og for mit vedkommende har det også været en væsentlig faktor i mit vægt tab.

Hvis du har motivationen og virkelig har lyst til at gøre noget godt for dig selv, så får du hos Randløv, Boesen og Kilstrup en engageret coach. Jeg vil anbefale Randløv, Boesen og Kilstrup til alle, ikke kun dem der vil tabe sig, men også dem der vil øge muskel masse, det er næsten ren Magi.

Men du skal virkelig ville det og ikke bare finde på endnu en undskyldning.

personlig træner vægttab
personlig træner vægttab
personlig træner vægttab
personlig træner vægttab