*Resultater kan variere fra person til person

Annika Lund Jensen
28 år, selvstændig og arbejder som sportsmodel for Magasinet Iform.
Annika Lund Jensen

Jeg har altid levet et aktivt liv, hvor træning har haft en central rolle i min dagligdag.

Efter en række år med styrketræning, løb, cykling og senest Crossfit, oplevede jeg en bestandig stilstand i min fedtprocent og uændret kropsbygning, uanset hvor meget og hvor hårdt jeg selv trænede. Jeg havde et stort ønske om at reducere min fedtprocent, men formåede aldrig selv at opnå mine efterstræbte resultater. Jeg tog derfor kontakt til Randløv Boesen og Kilstrup i april 2012.

Efter et indledende møde, hvor vi fik afstemt mine målsætninger og motivation, fik jeg lagt et personligt styrkeprogram, der krævede, at jeg mødte til træning 4x 1 time om ugen. Desuden snakkede vi om mine kost- og sovevaner og fandt hurtigt frem til, at sukker og kulhydrater i form af stivelse indtog en dominerende rolle i min kost. Jeg ændrede mine kostvaner, holdt mig fra sukker og stivelse, sideløbende med at jeg trænede fire gange om ugen. Dette resulterede i, at jeg på bare 10 dage havde reduceret min fedtprocent fra 18,7 til 17,3. Selvom jeg fra opstarten var forholdsvis veltrænet, viste ikke blot målingerne resultater de sås også tydelig på min krop. Ydermere begyndte jeg at sove bedre om natten og mærkede et øget selvværd og overskud i hverdagen. Det var en stor tilfredsstillelse, at jeg følte mig sund hele vejen igennem. Træningsprogrammet er hårdt, men det er varieret og du har en træner som presser dig til dit yderste og lidt mere – det givet et fantastisk kick.

Randløv Boesen og Kilstrup er særdeles kompetente. Der er ingen tvivl om at de brænder for deres fag. De er i en konstant udvikling og søger hele tiden at dygtiggøre sig mere og mere. Og så skinner det 100% igennem, at de ønsker ligeså meget som klienterne at opnå gode resultater. Det er en vigtig motivationsfaktor, som jeg synes, gør det unikt at træne hos dem. De formår ikke kun at ændre mit ydre, jeg har fået mindst lige så meget hjælp til at ændre tilstandene indeni -både fysisk og mentalt.

Jeg startede for 4 måneder siden og vil i dag ikke være mine træningspas foruden. Jeg har ændret mine kostvaner, hvilket betyder at mine cravings efter sukker er betydelig minimeret, jeg føler mindre udmattelse ved fysisk aktivitet og jeg sover bedre om natten.

Alle skylder sig selv at opnå fysisk og mentalt velværd, mærke at man kan komme ud over grænserne og opnå de mål man går og drømmer om. Randløv Boesen og Kilstrup spiller en essentiel rolle i min vej mod målet og jeg vil på det varmeste anbefale dem til alle, store som små, tykke som tynde. De har gjort en forskel for mig – og jeg er sikker på de også kan gøre det for dig!