*Resultater kan variere fra person til person

Anette Ilsøe
Indspark, motivation og resultater
Anette Ilsøe

Jeg har gennem det sidste halvandet år brugt Randløv, Boesen & Kilstrup til at hjælpe mig med at ændre vaner og livsstil. Jeg havde tidligere en livstil med minimal motion, lange arbejdsdage og hurtige løsninger på madfronten i form af restaurationsmad eller brød og pasta – hurtigt og nemt. Med ca. 90 rejsedage årligt ifb. med arbejde har jeg behov for fleksible og enkelte løsninger, både med hensyn til træning og kost.

Jeg har gennem forløbet med Søren, Frederik og Erik dels ændret min kost fra meget rig på kylhydrater til meget proteinrig, dels ændret motionsvaner fra cardio træning til primært at fokusere på styrketræning i kombination med intervaltræning.

Træningen er blevet understøttet af samtaler om levevis, vaner og kosttilskud. Søren, Erik og Frederik har været en stor støtte i processen med vægttabet (godt 30 kg på et år) med at bevare fokus, motivation og humør undervejs for der kommer op- og nedture, specielt når tingene ikke rykker så hurtigt som ens egne forventninger.

Jeg er i dag rent vægtmæssigt nået i mål, men træner forsat med Frederik for at bevare fokus, holde livsstilen og sætte nye mål. Fra at være ude af form er jeg i dag afhængig af motionen, og træningen er blevet en tid, hvor jeg slukker for jobbet og lader op. Jeg har fået mere energi og overskud i mit daglig virke.

Jeg har faktisk haft væsentlig nemmere ved at tabe mig end at ændre levevis i forhold til søvn og arbejdsvaner – og her har jeg forsat brug for et vist med- og modspil for ikke at ryge tilbage i gamle vaner. Træningen giver samtidig mulighed for løbende at få inspiration til nye øvelser og mål, der kan kombineres med arbejdet og fritiden. Jeg kan varmt anbefale et forløb med Randløv, Boesen & Kilstrup hvis man gerne vil nå et mål hurtigt og effektivt.