*Resultater kan variere fra person til person

Andreas Svanholm, 23 stud.
Startvægt kg 120,4, start fedt % 27,1% Slutvægt: kg. 100,2, slut fedt % 20,5
Andreas Svanholm, 23 stud.

Jeg kontaktede Randløv, Boesen & Kilstrup fordi jeg følte at jeg havde prøvet ALT på egen hånd. Diverse fitness-centre, lyn-kure og andre “gode” råd – intet af det virkede dog for mig. Fra første hånd hos drengene følte jeg at det var et sted jeg hørte hjemme. De gav mig glæden ved at træne tilbage(er tidligere Team Danmark elev i basket, så har været vant til at træne 25 timer om ugen), hvilket er meget vigtigt når man træner 4 gange om ugen.

Personligt havde jeg Søren Randløv som træner. En glad mand med en masse viden, som jeg havde et rigtig godt forløb med. Selvom vi intet kendte til hinanden da vi startede med at træne, så er det en person som jeg nu er fortrolig med, og hvis råd jeg ikke sætter spørgsmåltegn ved.

Min træning forløb i forskellige intervaller. 1) Styrk. 2) Større muskler. 3) Smid fedt. Disse 3 forskellige former for træning har vi kørt med, og vi skiftede imellem dem efter 3-4 uger, for at sørge for, at træningen aldrig blev rutine for kroppen, men at den altid tvang kroppen til at yde sit optimale.

Udover træningen, så har jeg sammen med Søren fuldstændig ændret min kost. Principperne er sådan set meget simple. Fedt, kød og grøntsager – disse er gode. Korn, stivelse og sukker – disse er forbudte. Det sjove ved dette var, at det ikke var særlig svært at skifte. Jeg gik fra at drikke 1,5l sodavand om dagen, til at efter mit første møde, har jeg ikke drukket sodavand, saftevand eller juice siden 6 juli 2011, i skrivende stund har vi d.28 februar 2012..

Udover kosten, så har den størtse ændring været min energi. Jeg kan læse i 6 timer i streg uden at koncentrationen forsvinder, ligeledes føles min krop bare generelt sundere. Mindre dårlig mave og sure opstød, og mere “rar” fornemmelse. Det er svært at forklare det uden at lyde hellig, men det er lækker fornemmelse at stå op om morgenen, og være frisk og klar fra starten af. Derudover har min krop også ændret markant. Mindre fedt, større og kraftigere muskler og strammere hud.

Fremtidsplanerne lyder på at jeg til sommer (8 juni) skal veje 92 kg – vejer 98-99 nu. Derudover vil jeg fortsætte med at træne ude hos drengene og følge den træningsform, som de har bevist mig virker. Det sidste mål er, at jeg skal gå i 1 år uden sodavand, saftevand og juice, dvs. 6 juli 2012.

Hvis nu nogen skulle være i tvivl, så vil jeg anbefale Søren, Frederik og Erik til ALLE, som føler at de har brug for noget hjælp til deres træning. Om det er fin justering af six-packen eller, som mig, at veje 120 kg i en alder af 22 og gerne vil tilbage til min gamle form, så kan de gøre forskellen på succes eller fiasko.

Mvh Andreas Dalgaard Svanholm

personlig træner vægttab
personlig træner vægttab
personlig træner vægttab
personlig træner vægttab