*Resultater kan variere fra person til person

Frederik
Boesen
Søren
Randløv

Personlig træning

Målrettet træning i privat træningscenter

Vi hedder Frederik Boesen og Søren Randløv Petersen, og vi har etableret en helt særlig virksomhed med de ypperste kompetencer inden for personlig træning, vægttab, coaching og sundhed.

Med vores erfaring, der lyder på næsten 30.000 afholdte træningstimer, står vi klar til at skræddersy et forløb der passer dig. Hos os får du ikke kun personlig træning – du får også livsstilsvejledning. Vi møder dig hvor du er og laver langtidsholdbare løsninger. Som kunde hos os kommer du ikke til, at tænke det bliver hårdt – men istedet hvor fedt det bliver.

Vi står klar til at hjælpe dig med dine mål!
Et forløb der passer dig

Du har besluttet dig for at komme igang – men hvad så nu?

  • Man når ikke langt uden et mål. Du risikerer at komme på et sidespor og opgive for hurtigt
  • Følg dit eget forløb som er tilpasset dig, og ikke et du har fundet andet sted fra, f.eks. kærestens eller en du fandt i et medie

 

Vi leverer noget andre ikke kan levere

Og vi skaber resultater! 80-85% der før har tabt sig holder ikke vægttabet. Dette skyldes ofte at mange laver en forandring på en urealistisk måde, ved at følge trænings- og kostplaner, der ikke er tilpasset den enkelte person.

  • Garanterede resultater eller pengene retur
  • Ingen kø, ingen venten, intet ligegyldigt udstyr
  • 70% af vores kunder køber et forløb mere

Når du kontakter os, sender vi et spørgeskema retur, som skal skabe et billede af dig og din hverdag. Det er spørgsmål der handler om alt inden for din nuværende situation; din livsstil, dit helbred, hvad stresser dig, hvordan sover og spiser du, drikker du kaffe og /eller alkohol, og har du nogle allergier. Ud fra dine svar finder vi den træner, der passer bedst til din situation, og derefter udvikler vi et forløb bestående af en træningsplan, en kostplan og løbende samtaler.

Kontakt os! Lad os skræddersy et forløb der passer dig, dine behov og dine mål